Hoera! Lokaal 1650 viert haar 5 jarig jubileum


Op 25 maart vierde Lokaal 1650 haar 5de verjaardag. Op deze avond waren er een aantal bloggers aanwezig om dat met ons te vieren.  Ons jubileum menu bestond uit 6 gangen waarin de beste gerechten van 5 jaar Lokaal 1650 werden geserveerd. Waaronder de kokos-limoen soep, geschaafde eendenlever met smacks en lychees en uiteraard een etagere met klassiekers als geitenkaas, met biet en brioche, carpaccio en tataki tonijn met crispy carrot.

‘De etagères zien er niet alleen leuk uit, maar het maakt het ook leuk om te delen.’  Den Bosch City Blog

Vervolgens werd onder andere de crunchy gamba roll geserveerd, de favoriet van blogster Kelsey van de Kuukskes.

‘Wij kregen de crunchy gamba roll. Dit was echt super lekker. Precies zoals sushi moet zijn. Dit hadden wij gerust de rest van de avond ook nog kunnen eten!’ Kuukskes

Na het 6-gangen diner gingen de tafels omhoog tot statafels en ging het avond verder in een gezellige borrel onder begeleiding van de heerlijke beats van DJ Blondt van Dames Draaien Door.

‘Wij hebben een hele leuke avond gehad, met leuke gerechten, verrassende smaken en een prettige sfeer. Ik zal zeker vaker teruggaan naar lokaal 1650. En dan niet alleen om te borrelen, maar zeker ook om er te eten.’ Kuukskes

Al met al hebben wij genoten van een super fijne avond en willen we graag iedereen bedanken voor de gezelligheid. Niet alleen op 25 maart, maar zeker ook voor de gezelligheid de afgelopen 5 jaar.  Proost, op dat we jullie nog maar vele jaren mogen ontvangen.

We vonden het eten bij Lokaal 1650 heerlijk! We hebben ervan genoten.’ Esseremoda

Deze gehele kaart is gebaseerd op ons jubileum met de beste klassiekers van de afgelopen 5 jaar Lokaal 1650. Kom nog snel genieten van deze all-time favorites en beoordeel zelf welke jouw favoriet wordt.

Bekijk hier de jubileum menukaart